Expoziția GastroPan Arad 2020

Expoziția de specialitate are loc anual și este cea mai mare expoziție internațională de profil care are loc în țara noastră și cel mai important eveniment de tehnologii și soluții pentru industria de panificație, cofetărie și HoReCa din Europa Centrală şi de Sud-Est.

Următoarea ediție, cea de-a 12-a, a expoziției GastroPan se va desfășura în perioada 12-14 martie 2020 la Arad, la centrul expozițional Expo Arad. Târgul de specialitate GastroPan aduce împreună cererea și oferta, furnizorii și clienții într-un cadru care permite prezentări complexe ale produselor, tehnologiilor și serviciilor pentru un public specialist interesat.

Vizitatorii expoziției sunt specialiști, manageri și antreprenori reprezentând brutării industriale și artizanale, cofetării, patiserii, gelaterii, ciocolaterii, fabrici de paste făinoase, fursecuri sau biscuiți, restaurante, hoteluri, baruri și cafenele. În anii precedenți expoziția a atras peste 20.000 de vizitatori. Expozanții GastroPan sunt importanți furnizori de echipamente, ingrediente, soluții și tehnologii dedicate, din România și din străinătate, companii de talie internațională prezente pe piața românească fie cu unități de producție sau distribuție. La standurile lor vor fi prezentate soluții și tehnologii pentru toate activităţile specifice industriei de panificaţie, cofetărie, alimentaţie publică şi HoReCa. În 2019, 133 de expozanţi şi furnizori de talie mondială din 22 de ţări au participat la eveniment. Puteți vizualiza retrospectiva video GastroPan 2019 pe: https://bit.ly/2owuLTf

Atașat vă trimitem o prezentare mai detaliată a expoziției GastroPan.

Găsiți informații suplimentare pe www.gastropan.ro, iar pentru detalii nu ezitați să ne contactați.