Companie SUA – intentie de colaborare pe relatia cu Romania

Am plăcerea să vă aduc la cunoștință despre interesul manifestat de compania americană CASHMAN de a colabora cu firme românești sau autorități locale pentru dezvoltarea unor proiecte specifice, de interes pentru acestea. Menționez că reprezentantul BPCE a purtat o discuție cu conducerea Cashman, fiind identificat un interes major al acestei companii pentru oferirea de expertiză în domenii precum: infrastructură energetică (depozitare gaze, instalarea de panouri solare sau ferme eoliene, alte forme de energie regenerabilă), lucrări de dragare sau realizarea de construcții mecanice diverse (pentru conformare, anexez o serie de linkuri exemplificatoare în acest sens) etc.

Compania este interesată atât de colaborarea cu autoritățile locale (la nivel județean, municipal etc) în realizarea unor proiecte de interes, cu respectarea legislației europene în domeniu, dar și – eventual – de intrarea în discuții cu firme românești pentru o eventuală asociere, în vederea accesării viitoarelor proiecte de investiții, care vor fi anunțate în România.

Menționez, în context, că firma americană (deși având o istorie relativ bogată, de peste 50 de ani) are o experiență redusă în ceea ce privește piața europeană (cu mici proiecte realizate în Irlanda și Franța), expertiza sa fiind mai ales pe piața nord-americană.

Având în vedere cele mai susmenționate, rog a dispune analizarea acestei propuneri de colaborare și a îmi comunica interesul dvs. pentru o eventuală colaborare cu compania Cashman, pentru a vă pune în legătură directă cu conducerea acesteia.