Propunere apariție in revista CLUB ANTREPRENOR (Februarie 2021)

Sunt Roxana Biga , Project Manager la clubantreprenor.ro.

Vă scriu cu rugămintea de a analiza oportunitatea apariției în publicația Club Antreprenor, ediția a II-a, care se va lansa în data de 9 februarie 2021.

Club Antreprenor – revistă de educație, cultură și acțiune antreprenorială este editată de echipa site-ului clubantreprenor.ro, un grup experimentat de jurnaliști care mizează încă pe obiectivitate, echilibru, echidistanță, civilitate, bun simț și mai ales credibilitate. Pentru a oferi o imagine consistentă și coerentă a stării de fapt din economie, vom avea o apariție tipărită semestrială, într-un format prietenos (A4), cu o grafică vie și atractivă și un număr de pagini relevant, de circa 100 pagini, care să încurajeze cititorii avizați să se aboneze și să arhiveze aparițiile respective.

Deși în contextul actual un nou canal media poate părea o misiune prea ambițioasă, de tip kamikaze, suntem convinși că ne vom număra printre puținele canale din peisajul media actual care știe să pledeze argumentat, imparțial și convingător, cauza antreprenorilor care îndrăznesc să miște lucrurile spre înainte cu determinare, tenacitate, adesea cu sacrificii.

Prin această publicație ne propunem să radiografiem cât mai fidel și corect mediul de afaceri și inițiativele antreprenoriale, să evidențiem algoritmul succesului, acolo unde există. Vom fi deschiși să purtăm un dialog lucrativ și util, cu putere de exemplu, cu personalitățile puternice ale antreprenorilor care au reușit să dezvolte afaceri de milioane și zeci de milioane de euro, să aducă plusvaloare, să facă angajări și să-și achite taxele la timp, contribuind la dezvoltarea comunităților locale și a societății românești în ansamblul ei.

Vom desprinde secvențe reale din reușita celor care au demonstrat că știu să ajungă la țintele propuse în toate domeniile funcționale ale economiei care repornește și caută cu îndrăzneală, optimism temperat și inspirație soluții de revenire pe creștere: avocati ,  industrie, retail, construcții, agricultură, IT&C, transporturi, medicină și farmacie, turism, cercetare, fashion, beauty ,profesii liberale, etc.

Rubricile de serviciu ale ediției vor fi următoarele:

Turnul de control – selecție de știri la zi din mediul local și internațional de afaceri

Semestrul, revizuit și adăugit (analize și comentarii)

Interviul ediției

Dialoguri esențiale

Club Antreprenor (profiluri de întreprinzători, idei insolite, performanțe notabile, prezențe regionale și globale etc.)

Opinia Specialistului (comentarii avizate, argumente pro și contra, decizii sub lupă, previziuni, etc.)

Oameni care contează (profiluri de investitori care pot fi modele și exemple)

Reflector (analiza/dosarul ediției)

Prezențe regionale (extinderi regionale, producători și exportatori, parteneriate europene și globale etc.)

StartUp & Push (inițiative la drum, greenfield-uri, scheme de finanțări etc.)

Profesii liberale (cine și cum sprijină antreprenoriatul)

Pulsul cetății (implicarea instituțiilor, chestiuni de fiscalitate, resurse umane, evenimente etc.)

Aveți atașat prezentarea publicației și condițiile de apariție.

Așteptam o confirmare până în data de 18 decembrie 2020.

Textele și fotografiile trebuie trimise redacției până în data de 22 ianuarie 2020.

Articolele și interviurile vor fi publicate și pe site-ul clubantreprenor.ro.

Totodată, dorim să vă anunțăm că o să vă oferim un premiu la Gala Club Antreprenor din 9 februarie 2021, când vom lansa numărul 2 al revistei.

Vă mulțimim anticipat pentru încredere și sprijin și vă stăm la dispoziție pentru informații suplimentare.

La link-ul de mai jos aveți detalii despre Gala Club Antreprenor, ediția I (puteți vedea și pdf-ul primului număr al publicației).

https://www.clubantreprenor.ro/2020/10/02/cine-au-fost-premiantii-galei-club-antreprenor/