DIH4Society II Effective training in cybersecurity in the new era of staff remotisation, 25 martie

Dată fiind tranziția accelerată spre un mod de lucru tot mai digital și orientarea activităților spre derularea muncii la distanța, nivelul de expunere al companiilor și organizațiilor la riscuri cibernetice a crescut considerabil. Inițiativa DIH4Society, în parteneriat cu Clusterul Cluj IT, susține în mod activ acțiunile și activitățile orientate spre sprijinirea și dezvoltarea continuă a companiilor mici și mijlocii, indiferent de sectorul de activitate.

Pe această cale vă lansăm invitația de a participa pe data de 25 martie 2021, ora 09:00 CET, în cadrul workshop-ului “Effective training in cybersecurity in the new era of staff remotisation”, orientat spre adresarea noilor provocări din peisajul tot mai complex al securității cibernetice, în special pentru derularea activităților de zi cu zi la nivelul oricărei companii, începând de la elemente precum puterea parolelor de protecție sau prevenirea atacurilor cibernetice, și pâna la pașii ce trebuie parcurși în cazul unei breșe de securitate.

De ce să participați?

  • Aveți
  • nevoie de creșterea competențelor în zona securității cibernetice și doriți sa

descoperiți opțiunile și soluțiile existente

  • Depindeți
  • de soluții IT pentru derularea afacerilor și aveți nevoie de soluții pentru

pregătirea angajaților

Workshop-ul va aborda în mod specific aceste aspecte, integrand informații dedicate pentru companiile și persoanele care doresc să adreseze în mod activ și direct problemele din sfera protecției și securității cibernetice. Toate activitățile se vor derula exclusiv în limba engleza.

Prima parte a evenimentului va reuni experți din peisajul european pentru a prezenta soluțiile și oportunitățile existente, precum și cele mai bune practici în domeniul securității cibernetice.

A doua parte a evenimentul va include o sesiune practică, în cadrul căreia participanții vor intra în contact direct cu un tutore de securitate cibernetică pentru a primi sprijin în crearea unui traseu de formare adaptat nevoilor organizaționale. De asemenea, participanții vor avea posibilitatea de a-și înscrie echipa la un curs de formare online, personalizat și gratuit, în domeniul securității cibernetice, desfășurat în următoarele 6 luni.

Agenda și alte detalii suplimentare sunt disponibile aici.

Participarea în cadrul evenimentului este gratuită, fiind parte a programului Cyberwiser.eu, finanțat de Comisia Europeană, și presupune înregistrarea în avans aici.

Cu stimă,

Diana Campian

Communications Manager

Cluj IT Cluster

E: diana.campian@clujit.ro

M: (+4) 0722 332 796