INFORMARE PRIVIND DEPUNEREA DECLARATIEI DE BENEFICIAR REAL!

Avand in vedere termenul limita 01 OCTOMBRIE 2021

pentru depunerea declarației anuale privind beneficiarii reali

ai persoanelor juridice supuse obligației de înregistrare în registrul comerțului, prevăzut la art. 56 alin. (4) din Legea nr. 129/2019

Camera de Comert si Industrie Bihor, din dorinta de a veni in sprijinul firmelor din Bihor,

Va sta la dispozitie in perioada 20.09.2021-24.09.2021  intre orele 10,00-16,00 la sediul din Oradea, str. Mihai Eminescu nr. 25A, jud. Bihor, in vederea completarii si transmiterii  acestei declaratii.

Asteptam administratorii firmelor care doresc sa se informeze in acest sens.

Va reamintim ca depunerea declaratiei este obligatia administratorului firmei (nu asociatului in cazul in care asociatul/asociatii si administratorul/administratorii nu este/sunt una si aceasi persoana).

Informarea privind modalitatea de completare este gratuita !

Pentru firmele care solicita, putem prelua depunerea acestei declaratii pentru costul de 38,50 lei .

Dorim sa va aducem la cunostinta sanctiunile consecinta a nedepunerii acestei declaratii :

!!! Nerespectarea de către reprezentantul legal al persoanelor juridice a obligației de depunere a declarației privind datele de identificare ale beneficiarilor reali constituie contravenție se sancționează cu amendă; dacă în termen de 30 de zile de la data aplicării sancțiunii contravenționale reprezentantul persoanei juridice nu depune declarația privind datele de identificare ale beneficiarilor reali, tribunalul va putea pronunța dizolvarea societății.!!! (art. 57 din Legea nr. 129/2019)

 

Va asteptam !