Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest (ADR) alături de Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OECD) organizează în data de 18 octombrie 2022, la Cluj-Napoca, un workshop dedicat actorilor regionali, cu titlul ”Spre o mai bună planificare strategică regională și servicii de sprijin pentru inovare”. 

Aducem împreună universități, centre de transfer tehnologic, clustere, autorități locale și regionale și experți din domeniul dezvoltării regionale.

Formatul evenimentului va fi de tip workshop, iar discuțiile vor fi facilitate de către experții ADR Nord-Vest și de către experții OECD.

Evenimentul va avea loc în sala de conferințe a hotelului Golden Tulip Ana Dome și se va desfășura între orele 10:00 – 17:00 în limba română și în limba engleză. Pe tot parcursul evenimentului va exista o echipă de traducători, care vor fi responsabili de traducere simultană, astfel încât fiecare participant să se poată exprima liber în limba română.

În prima jumătate a evenimentului, focusul va fi pe dezvoltarea unui diagnostic al punctelor forte, oportunităților și provocărilor actuale ale regiunii în planificarea strategică și furnizarea de servicii de sprijin pentru inovare. A doua jumătate a zilei vom căuta împreună soluții potențiale pentru a aborda provocările identificate, bazându-se pe punctele forte discutate anterior, la nivelul regiunii.

Vă rugăm să confirmați prezența dumneavoastră sau a unui membru al echipei la adresa de email anna.sargov@nord-vest.ro menționând numele persoanei desemnate din partea organizației pe care o reprezentați.

După confirmarea tuturor participanților, vom trimite către dumneavoastră agenda evenimentului și ultimele detalii legate de locație și program.