Serviciul Comercial al Ambasadei SUA in Romania propune o vizită asistată pentru a promova energia verde din SUA ca model spre a dezvolta soluții inteligente de irigaţii pentru apă și securitate alimentară în perioadele:

  • 10 – 21 Mai 2023 in Washington, D.C. & California

sau

  • 13 – 21 Mai, 2023, in California

Dorim să invităm experți din România și Moldova din următoarele domenii:

  • instituţii publice din sectoarele energie şi agricultură
  • universităţi / instituţii de cercetare – dezvoltare
  • agricultori din ferme
  • firme de echipamente de energie verde si irigaţii inteligente
  • organizaţii şi asociaţii din sectoarele energie şi agricultură

Agenda propusă este elaborată şi dezvoltată în cooperare cu Departamentele Guvernului SUA pentru Comerț și Agricultură, precum și cu Ministerele Agriculturii și Dezvoltării Rurale din România și Moldova și include vizite la fața locului la facilitățile din Washington, D.C. şi California ale autorităților publice de apă, agenții pentru infrastructuri de irigaţii și îmbunătăţiri funciare și ale furnizorilor de soluții de top din SUA de energie verde pentru alimentarea infrastructurilor de irigaţii. De asemenea, propunem vizite la instituții de educație și cercetare specializate pe energie verde, agricultură, securitatea apei şi a alimentelor şi rezilienţă climatică.

 

Delegații sunt responsabili pentru acoperirea aranjamentelor de călătorie din oferta ataşată (selectată în urma unei competiții de 3 oferte de la 3 tur-operatori româno-americani) și pentru toate costurile asociate ce necesită vize pentru a intra în SUA.

 

Pentru a vă indica interesul, vă rugăm să-l contactați pe Gabriel Popescu, Specialist Comercial la Ambasada SUA în Romania, Tel.: +4 021 200 3312; Mobil: +4 0722 467 130 şi E-mail: gabriel.popescu@trade.gov