Vă informăm că Secretariatul Organizației Națiunilor Unite (ONU) a transmis statelor membre o adresă de informare privind lansarea unei platforme online integrate – United Nations Develompent Business (UNDB) – care reunește bazele de date aferente proiectelor internaționale de dezvoltare și oportunităților de colaborare pe componenta de achiziții.

UN Develompent Business oferă acces centralizat la anunțurile de achiziții și acordările de contracte, cumulate de la principalele bănci multilaterale și regionale de dezvoltare, inclusiv Banca Mondială, Banca de Dezvoltare Inter-Americană, Banca de Dezvoltare Africană, Banca de Dezvoltare Asiatică, precum și organizații internaționale de ajutor și dezvoltare și entități guvernamentale.

Vă rugăm să accesați link-ul pentru site-ul dedicat acestei platforme : https://devbusiness.un.org/.

De asemenea, menționăm că reprezentanții UNDB pot furniza sesiuni informative privind familiarizarea părților interesate cu platforma recent lansată, sens în care vă rugăm să consultați următorul contact oferit de către Secretariatul ONU: Dl. Reza Mapar, Manager al platformei UN Development Business, e-mail: mapar@un.org.