Oportunitățile economiei circulare pentru IMM-urile din regiunea Marii Negre

08aprToată ziuaOportunitățile economiei circulare pentru IMM-urile din regiunea Marii Negre(Toată ziua: miercuri)

Detalii eveniment

Am plăcerea de a vă invita să participaţi la conferinţa Oportunităţile economiei circulare pentru IMM-urile din regiunea Mării Negre, care se va desfăşura în data de 8 aprilie 2020, la Bucureşti, CCIR Business Center, sala Aurel Ghibuţiu.

Evenimentul este organizat de Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR), care deţine în semestrul I al anului 2020 Preşedinţia-în-Exerciţiu a Consiliului de Afaceri al Organizaţiei pentru Cooperare Economică la Marea Neagră (CA OCEMN), împreună cu Institutul de Economie Circulară şi Mediu „Ernest Lupan” şi în parteneriat cu Reprezentanţa Comisiei Europene în România, Ministerul Afacerilor Externe şi Federaţia Asociaţiilor Companiilor de Utilităţi din Energie.

Participarea la eveniment este gratuită, însă accesul se va face în limita locurilor disponibile şi a e­mail-ului de confirmare pe care îl veţi primi după efectuarea înregistrării online.

Înregistrarea online se poate face accesând acest link.

Pentru detalii suplimentare, vă adresez rugămintea de a o contacta pe doamna Sabina Strîmbovschi, Consilier, Biroul Organizaţii Europene şi Internaţionale, e-mail sabina.strimbovschi@ccir.ro, tel: +40 374 474 357.

Comenteaza

Go to Top