Pregătiți pentru era digitală – competențe digitale pentru o Europă digitală

29iul13:00Pregătiți pentru era digitală – competențe digitale pentru o Europă digitală13:00

Detalii eveniment

Fundatia CDIMM Maramures prin Centrul Europe Direct Maramures  organizeaza Miercuri, 29 Iulie 2020, ora 13:00, webinarul ”Pregătiți pentru era digitală – competențe digitale pentru o Europă digitală”.

Va transmitem atasata mesajului Invitatia de a participa la acest eveniment.

Evenimentul online la care vă invităm va fi structurat sub forma unei dezbateri informale cu scopul de a reuni (în mod virtual) studenți, elevi, reprezentanți ai instituțiilor de educație și actori locali din domeniul TIC. Principalul obiectiv al evenimentului este de a prezenta oportunitățile de finanțare oferite de Uniunea Europeană (prin Politica Europeană de Coeziune) atât în domeniul educațional cât și pentru sectorul privat în ceea ce privește îmbunătățirea competențelor digitale, așa cum sunt acestea prezentate în Planul de Acțiune pentru Educație Digitală.

Dorim să creștem nivelul de conștientizare al necesităților, oportunităților și provocărilor legate de competențele digitale în cadrul sistemului de educație și piața muncii din România, prin organizarea acestei dezbateri publice online, pornind de la evaluarea stării de fapt și activități planificate sau în implementare legate din cadrul Planului de Acțiune pentru Educație Digitală.

Evenimentul se va desfasura online, folosind platforma ZOOM, pe durata a 90 – 100 de minute.

Pentru inregistrarea in avans la eveniment va rugam sa folositi link-ul:

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_2CvpmxYNS8GsDVQuJSoUlQ

Dupa inregistrare veti primi automat un mesaj cu datele de acces la eveniment.

Va rugam sa utilizati datele de acces in ziua de Miercuri, 29.07.2020, incepand cu ora 12:50.

Pentru orice detalii suplimentare va rugam sa ne contactati la sediul Fundatiei CDIMM Maramures, Centrul Europe Direct Maramures, tel 0262 224870, sau 0744 398063, e-mail radu@cdimm.org.

Ora

(Miercuri) 13:00

Virtual Event Details

Event has already taken place!

Comenteaza

Go to Top