Transformare digitală: oportunitate, alegere sau necesitate imperativă? Rolul hub-urilor de inovație digitală

27feb10:00Transformare digitală: oportunitate, alegere sau necesitate imperativă? Rolul hub-urilor de inovație digitală10:00

Detalii eveniment

Clusterul Cluj IT are deosebita plăcere a de a vă invita în data de 27 februarie 2020 la un eveniment dedicat digitalizării industriei unde accentul va fi pus pe efectele generate de transformarea digitală în mediile non-IT/ IT cât și posibilitatea de deschidere către noi oportunități și parteneriate strategice.

Acest eveniment se înscrie în misiunea Cluj IT de agent al schimbării în societatea românească în transformarea digitală a administrației și mediului privat non-IT.

Evenimentul “Transformare digitală: oportunitate, alegere sau necesitate imperativă?
Rolul hub-urilor de inovație digitală” va contura, pe parcursul celor 4 ore, un cadru propice pentru stimularea colaborării între organizații/ companii aparținând domeniilor cheie la nivel regional, IT și non-IT.

Evenimentul va marca și lansarea oficială a Digital Innovation Hub for Society; o structură partenerială care are la bază mai multe inițiative și proiecte realizate în perioada 2018-2019 și a cărei misiune va fi de aceea de a asista mediul public și privat în procesul de digitalizare și atragere de fonduri specifice.
Evenimentul va avea loc în „Aula Domșa” a Universității Tehnice din Cluj-Napoca (str. Constantin Daicoviciu nr. 15, etaj 1, Cluj-Napoca) începând cu ora 10:00. Participarea este gratuită însă înscrierea pe platformă este obligatorie locurile fiind limitate; termenul pentru înscrieri este 20 februarie 2020, finalul zilei.

Ora

(Joi) 10:00

Locație

„Aula Domșa” a Universității Tehnice din Cluj-Napoca

str. Constantin Daicoviciu nr. 15, etaj 1, Cluj-Napoca

Organizator

Cluj IT

„Aula Domșa” a Universității Tehnice din Cluj-Napoca (str. Constantin Daicoviciu nr. 15, etaj 1, Cluj-Napoca)

Learn More

Comenteaza

Go to Top